Blousetops

Blousetops

Op de webshop van Ter Horst van Geel vind je een ruim aanbod aan blousetops. Voor iedere gelegenheid is er wel een blousetop te vinden. De blousetops wijken af van de klassieke pasvorm van een blouse met knoopsluitingen. Ter Horst van Geel heeft blousetops gemaakt van verschillende stoffen in diverse kleuren en prints.

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 20-38 van 106

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 20-38 van 106

Pagina
per pagina

Blousetops

Blousetops zijn het hele jaar door te dragen. Waar je in de lente en zomer nog gaat voor luchtige stoffen in vrolijke prints en kleuren, zoals bijvoorbeeld een blousetop met tropisch dessin, zijn de blousetops in de herfst en winter voorzien van wat donkere kleuren en rustige printjes, zoals bijvoorbeeld een blouse met sterrenprint. Je kunt een blousetop in verschillende stijlen mixen. Combineer bijvoorbeeld eens een effen blousetop, gemaakt van een gladde, glanzende stof, met een nette broek voor een avondje uit. Mooie pumps eronder en vergeet niet om hierbij een leuke ketting , armband of ring te dragen. Een outfit voor in je vrije tijd? Ga dan eens voor een blousetop met een vrolijke bloemenprint samen met een ripped jeans, sneakers eronder of een leuk enkellaarsjes. Zo heb je een vrouwelijk toch stoere combinatie. Te fris voor alleen een blousetop? Combineer hem dan met een blazer of vest. Een outfit nodig voor naar het werk? Ook daarvoor heeft Ter Horst van Geel leuke blousetops die gemakkelijk te combineren zijn met een stijlvolle rok en/of blazer.

Blousetops hebben we in allerlei kleuren en printjes gemaakt van verschillende stoffen met ieder hun eigen pasvorm. Denk bijvoorbeeld aan een blouse met de bekende polkadot print. Een klassieker die nooit helemaal weg is uit het modebeeld. Of een blouse met een zigzag dessin. Of je nu gaat voor een effen kleur of een print, een blousetop is ten alle tijden te combineren.

We zien blousetops gemaakt van gladde, chique materialen met mooie sierknoopjes voor een geklede look. Echte party musthaves! Ga ook eens voor een hooggesloten blousetop met een strik-detail aan de hals. Een trendy variant op een basic overhemd. Een iets verleidelijkere look? Ga dan voor een semi-transparante blousetop, een stof die soepel om het lichaam valt en een luxe uitstraling heeft (denk aan chiffon of crêpe stof). Draag om doorschijnen te voorkomen een basic top of shirt eronder. Ter Horst van Geel heeft blousetops van merken zoals: Geisha, OPUS, Sanne of Anotherwoman.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen