Para Mi broeken

Para Mi is niet zomaar een Nederlands broekenmerk, het is naar eigen zeggen dé specialist in damesbroeken. Al sinds de oprichting in 2011 is Para Mi volledig gefocust op het ontwerpen en produceren van broeken voor vrouwen. En met succes, want de broeken zijn herkenbaar aan een ongeëvenaarde pasvormen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

11 producten

per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

11 producten

per pagina

Para Mi broeken

Ontdek Para Mi: Dé Specialist in Damesbroeken

Welkom bij Ter Horst van Geel, waar we je graag kennis laten maken met Para Mi. Hét toonaangevende Nederlandse broekenmerk dat met trots bekend staat als de specialist in damesbroeken. Sinds de oprichting in 2011 heeft Para Mi zich volledig gewijd aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige broeken voor vrouwen. Met opmerkelijk succes zijn Para Mi broeken herkenbaar aan hun ongeëvenaarde pasvorm en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bij Para Mi zijn we van mening dat specialisatie leidt tot perfectie, en daarom concentreren we ons uitsluitend op de productie van damesbroeken. We begrijpen dat ieder silhouet uniek is, en daarom hebben we voor elke vrouw de perfect passende broek. Onze overtuiging is dat onze expertise in pasvormen de sleutel is tot onze immense populariteit. Met onze focus op dit aspect en onze toewijding aan duurzaamheid, zorgen we ervoor dat elke Para Mi-broek voldoet aan strenge normen voor stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige stoffen.

 

Ontdek Onze Para Mi Dameskledingcollecties

Onze collectie omvat diverse pasvormen die geschikt zijn voor elke type vrouw. Of je nu kiest voor een elegante skinny fit broek of een trendy culotte, elke broek is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de hoogste normen. Naast standaardmaten bieden we verschillende lengtematen in onze collectie, zodat vrouwen van elke lengte bij ons terecht kunnen. Bij Ter Horst van Geel begrijpen we dat elke vrouw uniek is en streven we ernaar om iedereen de perfecte pasvorm te bieden.

 

Met Para Mi en Ter Horst van Geel ben je verzekerd van stijlvolle broeken van uitmuntende kwaliteit, die perfect aansluiten bij je persoonlijke stijl en wensen. Ontdek onze collecties en ervaar het comfort en de veelzijdigheid die Para Mi jou te bieden heeft.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen