17 maart Ladies Day

Ladies Day

Wij stylen je van top tot teen!

Kom zaterdag 17 maart naar één van onze winkels! De Ladies Day bij Ter Horst van Geel is een échte verwendag voor jou en je vriendinnen. Wij stylen je van top tot teen. Bovendien maak je bij aankoop kans op een lunch voor jou en je vriendinnen! 

Lees hier wat er bij het filiaal bij jou in de buurt te doen is! 

 • Ter Horst van Geel Doetinchem 
  In ons filiaal in Doetinchem zal tijdens Ladies Day Xandra Dee van 11.00 tot 16.00 uur zorgen voor de visagie. Bovendien maak je bij aankoop kans op een lunchbon voor jou én 3 vriendinnen te besteden bij Met Liefde by Robbert.

 • Ter Horst van Geel Ede
  In ons filiaal in Ede zorgen tijdens Ladies Day onze mode-adviseuses voor een stralende make-up en een trendy kleurtje op je nagels mede mogelijk gemaakt door ICI PARIS XL. Ook zal er een display staan met de nieuwste geurtjes. Bovendien maak je bij aankoop kans op een lunchbon voor jou én 3 vriendinnen te besteden bij Le Perron in Ede.

 • Ter Horst van Geel Geldrop
  In ons filiaal in Geldrop zal van 11.00 tot 16 uur Heidi van Oriflame aanwezig zijn om je de laatste trends te laten zien op het gebied van make-up en nagellak. Bovendien maak je bij aankoop op Ladies Day kans op een lunchbon voor jou én 3 vriendinnen te besteden bij Kaffee Peijnenburg!

 • Ter Horst van Geel Nijmegen
  In ons filiaal in Nijmegen geven onze mode-adviseuses tijdens Ladies Day om 13.30 en 14.30 uur een modeshow. ICI PARIS XL komt met de nieuwste geurtjes en de laatste make-up trends. Bovendien maak je bij aankoop op Ladies Day kans op een lunchbon voor jou én 3 vriendinnen te besteden bij Het Weerzien!

 • Ter Horst van Geel Oss
  In onze winkel in Oss zullen de kappers van Y Worldwide Salons uit Oss zorgen voor een stylish kapsel! Zangeres Dana van Bergen zorgt ervoor dat je dansend in je paskamer staat. Verder verzorgen onze eigen mode-adviseuses een high tea. Bij aankoop vanaf 150 euro verzorgt Nagelstyliste Kim je nagels met een gellakje in een trendy kleurtje. Bovendien maak je bij aankoop op Ladies Day kans op een 3 gangen-diner voor 4 personen bij Het Lokaal Oss !

 • Ter Horst van Geel Uden
  In ons filiaal in Uden laat Ettje Oriflame Pagina je de nieuwste trends zien op het gebied van make-up. Onze eigen mode-adviseuse Marlou lakt je nagels in een trendy kleurtjes. Bovendien maak je bij aankoop kans op een high tea met jou én 3 vriendinnen bij Pure Uden.
 • Ter Horst van Geel Veenendaal
  In ons filiaal in Veenendaal lakt Nails by Lou van 12.00 tot 16.00 uur je nagels in een trendy kleurtje. Beautysalon Golden Shine voorziet je van de laatste make-up trends en ICI PARIS XL toont je de nieuwste geurtjes. Bij aankoop ontvang je een leuke give-away van Rituals Cosmetics. Bovendien maak je bij aankoop op Ladies Day kans op een lunchbon voor jou én 3 vriendinnen te besteden bij Ups & Downies
 • Ter Horst van Geel Veghel
  In ons filiaal in Veghel zal tijdens Ladies Day ICI PARIS XL 's middags aanwezig zijn om te laten zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van make-up. Bij aankoop ontvang je op de Ladies Day een goodiebag van ICI Paris XL Veghel. Ook maak je bij aankoop kans op een lunchbon voor 4 personen te besteden bij Vlas - Graan & Koffie Veghel!
 • Ter Horst van Geel Wageningen
  In ons filiaal in Wageningen zal Sharon van Oriflame aanwezig zijn om je te informeren over de laatste make-up trends. Bovendien maak je bij aankoop kans op een lunchproeverij voor jou én 3 vriendinnen te besteden bij Robuust.

 • Ter Horst van Geel Zutphen
  In ons filiaal in Zutphen zal Pearle Opticiens de nieuwste collectie zonnebrillen tonen en Syl Lingerie zorgt voor de nieuwste badmode. Verder zullen er schoenen geshowd worden van Engelen Schoenmode Zutphen. ICI PARIS XL showt de laatste make-up trends. Bovendien maak je bij aankoop op Ladies Day kans op een lunchbon te besteden bij Bryans Brasserie Lunchroom!