Tropical Summer!

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. De ene dag loop je in een luchtig zomerjurkje, de andere dag kruip je weg op de bank met een dik vest. Maar de tropische prints zorgen altijd voor het ultieme zomergevoel, ook als het er buiten even iets somberder uit ziet. In een tropical print voel je in gedachten je blote voeten in het warme zandstrand, de streling van de zon op je huid en hoor je de ijsblokjes die tinkelen in je cocktailglas. Problemen smelten weg als een ijsje in de zon. Voel die Summer Vibes met de tropische print!

Shop jouw item met tropische print nu >>

Vakantie vibes!
Denk aan de zon, de zee, het strand en een cocktail in je hand! Wat trek je aan? Geen zin in een ingewikkelde outfit? Kies dan voor een outfit die je makkelijk aan en uit trekt voor een dagje naar het strand. Let’s go to the beach in je nieuwe strandjurk met exotische bloemen. Of ga voor een outfit met een tropische print all-over the place! In combinatie met een paar leuke slippertjes en een zonnebril kun je zo het terras op bij die hippe strandtent. Wanneer de lucht ‘s avonds verandert van de felle zon naar een warme roze gloed kun je kijken naar een romantische zonsondergang in je mooiste maxi-jurk met felle tropische bloemen of een palmprint. Geniet daarna van lekker eten in dat leuke restaurantje op de boulevard en dans onder de sterren tot de zon weer op komt.

Shop tropische prints >>

Tropical Summer!

Girl just wanna have fun!
Het festivalseizoen is geopend! Ga naar dat ene festival  in een palazzo en top met een palmprint! Maak je look af met sandaaltjes en een mooie zomerse hoed en dans tot je voeten er pijn van doen. Liever een picknick in het park? Kies voor een broek met een exotische print en een blousetop in dezelfde print. Vergeet niet je nieuwe shopper met tropische bladeren. Hierin kun je al die lekkere hapjes en drankjes meenemen. Op een zwoele zomeravond kun je gaan voor een rok met tropische print gecombineerd met een shirt met kant. Met deze zomerse outfit met een romantische touch kun je zo naar een tuinfeestje of BBQ bij vrienden.

Shop hier de leukste tropische items >>

Tropical Summer!

Troubles in paradise
Ben jij meer een type die er op uit gaat in de natuur? Ga dan op avontuur! Adem de frisse zuurstof in en raak geïnspireerd door de natuur. Kies voor een broek met een tropische print gecombineerd met een shirt of blousetop in je favoriete trendkleur. Waan je een weg door de jungle van felgekleurde tropische bloemen, exotische vogels en allerlei groen gekleurde bladeren en bomen. Die prachtige tropische natuur is allemaal gevangen op de stof van een van deze items.

Tropical Summer!