Voorzorgsmaatregelen winkels

Voorzorgsmaatregelen winkels

Beste allemaal,

Wij zijn blij dat al onze winkels weer open zijn! Wij staan met een glimlach voor je klaar en verrassen je graag met de meest sprankelende outfits. Al zal dit nu misschien iets anders gaan dan je van ons gewend bent.

Welkom in de stad
In al onze winkels hebben wij de juiste voorzorgsmaatregelen genomen zodat jij op een veilig manier kunt winkelen. Bij binnenkomst vragen we iedereen de handen te reinigen, dit doen wij zelf ook. Daarna kun je, door de ruime opzet van onze winkels, rustig rondkijken en de mooiste collecties ontdekken. Onze mode-adviseuses helpen je op gepaste afstand graag met inspirerende combinaties en een verrassend modeadvies. Onze paskamers bieden voldoende afstand van elkaar om zorgeloos de leukste items te passen. Moet er een kledingstuk vermaakt worden? Dat kan! Dit doen we nu nét even anders, maar het is zeker mogelijk. Geslaagd voor een nieuwe outfit? Dan vragen we jou om met pin of contactloos te betalen. Mocht alleen contant betalen mogelijk zijn, doe dit dan zonder handcontact.

Speciaal voor jou!
In onze winkels trakteren wij jou op gratis koffie & thee in een kartonnen bekertje. Natuurlijk met iets lekkers erbij. Een klein genietmomentje speciaal voor jou.

Shoppen op afspraak
Je kunt ook nog altijd gebruik maken van onze Personal Shopper service. Privé shoppen op afspraak, op een moment welke voor jou passend is. Ook het shoppen buiten onze openingstijden kan een optie zijn. Bel met jouw favoriete winkel voor de mogelijkheden.

Tot ziens in één van onze winkels!