Welcome to the jungle!

Op de catwalk spotten we dit seizoen de gehele dierentuin. Denk aan een panterprintje, de snake print, zebra-strepen en luipaard dessins. In combinatie met neutrale kleuren kun je zo op safari! Hoe gewaagd jouw look eruit ziet bepaal jij zelf. Ben jij een wild woman en durf jij van top tot teen in een luipaardprint? Of begeef je je op neutraal terrein door te gaan voor een safari look met neutrale kleuren zoals zand en legergroen gecombineerd met een dierenprint?

Vul jouw garderobe met deze gevaarlijk mooie items als je durft! >>

Welcome to the jungle!

Get your wild side on
Voel jij je beestachtig goed in de dierenprintjes?  Dan zit je met de safari look helemaal goed. Ga voor een dierenprint all over the place met een broek en top in dezelfde panterprint of kies voor een snake-print jurkje. Met een paar stoere boots eronder ben jij een echte wild woman! Durf ook eens te kiezen voor een jurk met een zebra-print, zebra mania! 

Get the animal look >> 

Welcome to the jungle!

Begeef je op neutraal terrein
Wanneer je aan een safari tour denkt, zie je al meteen de kleuren van de jungle voor je. Wist je dat groen, khaki en bruintinten worden gedragen zodat je niet als prooi wordt gezien van een hongerige leeuw. Rrrooaarr! Draag dus camouflagekleuren waarbij je niet opvalt tussen die mooie natuurlijke omgeving. Ga ton-sur-ton voor een zandkleurig short gecombineerd met een zandkleurige top. Of combineer een khaki rok met een shirt in een bruintint. Een paar stoere sneakers eronder en je kunt op pad. Ook een jumpsuit is ideaal voor op safari. Je bent in één keer klaar voor je safari trip. Wil je je safari look wat chiquer maken? Combineer dan je outfit met enkellaarsjes en een paar gouden accessoires. Ook deze passen perfect in de jungle look!

Hou het neutraal >>

Welcome to the jungle!

Mix & Match
Mix en match de items met dierenprints met neutrale kleuren zoals wit, beige of legergroen. Denk aan een rok met panterprint gecombineerd met een effen basic shirt. Of ga voor een leopard blousetop met short. Ook de broek met dierenprint mag je niet overslaan, gecombineerd met een blousje kun je zo in stappen in de jeep-safari op zoek naar de Big Five.

Mix & match jouw safari outfit >> 

Met de safari look kun je alle kanten op ! Vind de sleutel naar jouw perfecte safari outfit. Vergeet niet om dat leuke strohoedje mee te nemen om je hoofd te beschermen tegen de zon.