Broeken

Broeken

Elke garderobe heeft een goede basis nodig. Het artikel dat echt niet mag ontbreken in uw kledingkast is een goede broek met de perfecte pasvorm. Broeken zijn een musthave voor elke garderobe. Voor iedere gelegenheid is er bij Ter Horst van Geel wel een broek te vinden. Voor een casual day kunt u kiezen voor een comfortabele jeans of sweatpants in combinatie met een shirt of trui. Heeft u een chique aangelegenheid? Dan kunt u gaan voor een nette pantalon, gecombineerd met een blouse en/of blazer. Meer informatie

Broeken

In de webshop van Ter Horst van Geel zijn diverse modellen te vinden in verschillende kleuren, stoffen en wassingen zodat u op ieder moment van de dag uw perfecte outfit kunt samen stellen. Voor iedere vrouw is er een perfecte pasvorm te vinden. Of u nu een smalle taille en smalle (boven) benen heeft, of wat meer vrouwelijke rondingen; er is keuze genoeg. We hebben skinny en slim fit modellen, maar ook regular en comfortabel fit modellen. Er zijn zelfs broeken in de collectie die de billen liften en de buik platter laat lijken, soms tot een hele maat kleiner.

Damesbroeken

Neem dus snel een kijkje en shop uw favoriete broeken van merken als Geisha, Gerry Weber, Para Mi, Gardeur, en Brax op onze webshop.