Caddis Fly

  • Caddis Fly 1
Caddis Fly is een merk voor vrouwen die van een casual look met een ruw randje houden. De collecties van Caddis Fly vertegenwoordigen een sterke, onafhankelijke vrouw die haar eigen weg durft te gaan met een positieve en zelfverzekerde energie. Het internationale modemerk ontwerpt kleding volgens de laatste trends en zorgt altijd voor opvallende details, prints en patronen welke elk kledingitem weer speciaal maken. Caddis Fly biedt een ruime collectie van opvallende jurken, stoere tops en shirts, vrouwelijke rokken en warme vesten. Meer informatie

Caddis Fly

Caddis Fly is een merk voor vrouwen die van een casual look met een ruw randje houden. De collecties van Caddis Fly vertegenwoordigen een sterke, onafhankelijke vrouw die haar eigen weg durft te gaan met een positieve en zelfverzekerde energie. Het internationale modemerk ontwerpt kleding volgens de laatste trends en zorgt altijd voor opvallende details, prints en patronen welke elk kledingitem weer speciaal maken. Caddis Fly biedt een ruime collectie van opvallende jurken, stoere tops en shirts, vrouwelijke rokken en warme vesten. Maar ook voor broeken, blazers en jacks zit je bij Caddis Fly goed. Dus ben je op zoek naar een speciaal item wat jouw garderobe een frisse boost geeft? Dan is Caddis Fly jouw nieuwe, favoriete merk!


Caddis Fly online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Caddis Fly kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Caddis Fly collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Caddis Fly kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Caddis Fly Broeken

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug