Floréz broeken

Florèz is een authentiek Nederlands broekenmerk dat in 2016 is opgericht door Floris en Angéla in Amsterdam. Hun modieuze levensstijl inspireerde hen om Florèz op te richten. In samenwerking met oom Cengiz zijn zij aan de slag gegaan met Florèz. Cengiz heeft meer dan 40 jaar ervaring in de mode-industrie en brengt zijn kennis en een eigen fabriek mee, waar hij samen met Floris en Angéla de Florèz jeans produceert. Het vertrouwen en de creativiteit binnen de familie zorgen ervoor dat de designs van Florèz vernieuwend en verrassend blijven, zonder concessies te doen aan de vertrouwde pasvorm.

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

8 producten

per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

8 producten

per pagina

Floréz broeken

De damesbroeken van Florèz

Bij Florèz worden de jeans geproduceerd in een eigen atelier, waar transparantie en samenwerking met leveranciers centraal staan. Het begint allemaal bij de keuze van hoogwaardige stoffen, omdat een kwalitatieve broek daarop gebaseerd is. Dankzij de korte lijnen met vakmensen, moderne machines en de beste stoffen zorgt Florèz voor kwalitatieve en duurzame broeken.

Florèz werkt uitsluitend met de beste en meest duurzame stoffen, zoals tencel en modal. Alleen milieuvriendelijke materialen worden gebruikt. Alle Florèz jeans worden gemaakt van Candiani-denim, afkomstig uit een van de meest milieuvriendelijke textielfabrieken ter wereld. Bij het wassen of reinigen van de stof wordt geen water gebruikt, maar lasers, wat zorgt voor een milieuvriendelijke productie.

De hoogwaardige materialen van Florèz

De jeans van Florèz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. De verschillende pasvormen zorgen ervoor dat er voor elk figuur een geschikte broek is. De Florèz jeans hebben tijdloze modellen, waaronder de bekende modellen Florèz Charmeur, Florèz Bobbi en Florèz Bodine. Daarnaast biedt Florèz ook flared broeken aan. Met een Florèz jeans wil je nooit meer een andere jeans dragen.

Bestel Florèz bij Ter Horst van Geel

Je kunt de Florèz broeken eenvoudig bestellen bij Ter Horst van Geel. Ter Horst van Geel is een officiële reseller van Florèz. Of je nu op zoek bent naar een Florèz jeans of een flared broek, bij ons vind je het. Mocht het product niet optimaal passen, dan kun je het probleemloos ruilen of retourneren. Betalen gaat eenvoudig via iDeal of creditcard. Bij Ter Horst van Geel kun je snel, veilig en gemakkelijk afrekenen.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen