Fabienne Chapot

  • Fabienne Chapot 1
Fabienne Chapot valt op door haar kleurrijke collectie. In 2016 heeft Fabienne samen met Sophie van Bentum, Creative Director, een ready-to-wear collectie gelanceerd. In hun collecties vind je blousjes en jurken in felle kleuren en opvallende prints gecombineerd met originele ceinturen met een vrouwelijke touch. Stap uit je comfort zone en ga voor een stoere, vrouwelijke look. Dames die kiezen voor Fabienne Chapot durven zich uitgesproken te kleden. Laat je zelf zien in de bijzondere items van Fabienne Chapot. Meer informatie

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot begon in 2006 haar gelijknamige merk onder de naam Fab, toen voornamelijk gericht op tassen, schoenen en andere accessoires. Ze viel op door haar kleurrijke collectie. In 2016 besloot Fabienne samen met Sophie van Bentum, Creative Director, een ready-to-wear collectie te lanceren. Dit werd gelabeld onder het merk Fabienne Chapot. Een vrouw die haar hart volgt, vertrouwt op haar intuïtie en groot durft te dromen. Ze bewondert vrouwen die hun geluk na durven jagen. Met de fleurige kleding wil Fabienne Chapot een boost aan zelfvertrouwen geven aan alle vrouwen. Ze wil vrouwen inspireren door het beste uit zichzelf te halen en er ook zo uit te zien. 


Fabienne Chapot online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Fabienne Chapot kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Fabienne Chapot collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Fabienne Chapot kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Fabienne Chapot Accessoires
Fabienne Chapot Blazers
Fabienne Chapot Blouses
Fabienne Chapot Broeken
Fabienne Chapot Duurzame kleding
Fabienne Chapot Feestelijke Kleding
Fabienne Chapot Jurken
Fabienne Chapot Rokken
Fabienne Chapot Tops & Shirts
Fabienne Chapot Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug