Isabell

  • Isabell 1
ISABELL is een modern merk met een klassiek tintje. De collecties bestaan uit jassen, blazers en jacks welke met aandacht voor detail zijn ontworpen. ISABELL staat voor hoge kwaliteit en is voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mode. ISABELL is een merk voor vrouwen met gevoel voor stijl! Meer informatie

Isabell

ISABELL is een modern merk met een klassiek tintje. De collecties bestaan uit jassen, blazers en jacks welke met aandacht voor detail zijn ontworpen. ISABELL staat voor hoge kwaliteit en is voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mode. ISABELL is een merk voor vrouwen met gevoel voor stijl!

Isabell online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Isabell kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Isabell collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Isabell kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Isabell Jassen & Jacks

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug