Jacks

Jacks

Te fris om in een shirtje naar buiten te gaan en te warm voor een jas? Kies dan voor een jack. Met de weersomstandigheden in Nederland is het ideaal om laagjes te dragen. Jacks zijn er bij Ter Horst van Geel in verschillende stijlen. Neem bijvoorbeeld de bikerjack. Deze klassieker is de afgelopen jaren in een nieuw jasje gestoken. U kunt hem chique dragen, maar ook stoer. De bikerjack is tegenwoordig niet meer alleen voor motormuizen, iedere vrouw mag erin gezien worden. Combineer de bikerjack met een lederlook broek voor een lederlook outfit. Iets teveel van het goede? Kies dan voor een flared jeans en een stoer shirt voor een casual outfit of ga voor een vrouwelijk jurkje om een chique outfit te creëren. Meer informatie

Jacks

Leren, suède, suèdelook en lederlook jasjes zijn een vast onderdeel in de collectie bij Ter Horst van Geel. Een trendy item gemaakt van prachtige soepele leersoorten of van imitatieleer of imitatiesuède. De ontwerpers laten zich van hun creatiefste kant zien, de originaliteit wint. Een leren jack is zowel in uw vrije tijd als naar het werk te dragen. Ter Horst van Geel heeft verschillende leren en suèdine jasjes in diverse kleuren, pasvormen en sommige zelfs met een dessin. De hipste modellen, zowel lang als kort, voor een echte fashionista. Combineer het jack met een leuke blousetop en een stoere slim fit jeans met pumps eronder voor de vrouwelijke touch. Begin vorige eeuw is het bomberjack ontworpen, speciaal voor piloten van de Amerikaanse luchtmacht. Toendertijd werd er nog gevlogen in open vliegtuigen. De bomberjack waren toen vooral in het zwart of donkergroen met een fluorescerende oranje voering, zodat ze bij noodgevallen binnenstebuiten gedragen konden worden om extra op te vallen. De jasjes zijn inmiddels opgepikt door verschillende Hollywood-acteurs en heeft tegenwoordig een vaste plek gekregen in het straatbeeld.

Dames jacks

Op zoek naar een leuke bomberjack, Ter Horst van Geel heeft bomberjacks in allerlei kleuren, gemaakt van imitatieleer, met print of een fakefur kraag. Alles is mogelijk. Koop het bomberjack oversized en combineer hem met een stoere skinny jeans voor een casual look. Ter Horst van Geel biedt u een assortiment jacks met merken zoals: Another Woman, Poools, Rino & Pelle en ONLY.