maxi-dress met zig-zag dessin

11910970088-501
0808

Maxi-dress van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een manchet met knoop. De lange jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een zigzag dessin. Om de taille te accentueren is de jurk voorzien van een strik-ceintuur. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Maxi-dress van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een manchet met knoop. De lange jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een zigzag dessin. Om de taille te accentueren is de jurk voorzien van een strik-ceintuur.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Let op: de ceintuur wordt niet mee geleverd met de jurk.

Product sku:
11910970088-501
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen