jurk met panterprint en strass-steentjes

11910970066-461
o411

Jurk van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en een V-hals. De mouwen kunnen worden vastgezet met een lus en knoop. Op het voorpand zitten twee opgestikte zakken ter hoogte van de buste. Deze zijn afgewerkt met strass-steentjes. De jurk is voorzien van een panterprint. Om de taille te accentueren wordt de jurk geleverd met een strik-ceintuur. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Jurk van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en een V-hals. De mouwen kunnen worden vastgezet met een lus en knoop. Op het voorpand zitten twee opgestikte zakken ter hoogte van de buste. Deze zijn afgewerkt met strass-steentjes. De jurk is voorzien van een panterprint. Om de taille te accentueren wordt de jurk geleverd met een strik-ceintuur.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Product sku:
11910970066-461
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen