elegante maxi-jurk

11910970073-440
o436

Maxi-jurk van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De mouwen kunnen worden opgerold en vastgezet met een lus en knoop. De jurk wordt geleverd met een strik-ceintuur die te dragen is in de taille. De jurk is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Maxi-jurk van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De mouwen kunnen worden opgerold en vastgezet met een lus en knoop. De jurk wordt geleverd met een strik-ceintuur die te dragen is in de taille. De jurk is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Product sku:
11910970073-440
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen