jurk met gemixt dessin

11910970076-671
o702

Jurk van het merk K-design met driekwart mouwen en een V-hals. De halslijn is afgewerkt met kraaltjes en pailletjes. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een gemixt dessin. De mix bestaat uit een kettingprint in combinatie een barok dessin en verschillende dierenprints, waaronder een panterprint. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Jurk van het merk K-design met driekwart mouwen en een V-hals. De halslijn is afgewerkt met kraaltjes en pailletjes. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een gemixt dessin. De mix bestaat uit een kettingprint in combinatie een barok dessin en verschillende dierenprints, waaronder een panterprint.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Product sku:
11910970076-671
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen