jurk met all-over print

11910970067-461
o852

Jurk van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een lus met knoop. Op het voorpand zitten twee klepzakken. De zakken zijn afgewerkt met strass-steentjes. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een all-over print. Om de taille te accentueren is deze voorzien van een tunnelkoord met strik-detail op het voorpand. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Jurk van het merk K-design met driekwart mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een lus met knoop. Op het voorpand zitten twee klepzakken. De zakken zijn afgewerkt met strass-steentjes. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een all-over print. Om de taille te accentueren is deze voorzien van een tunnelkoord met strik-detail op het voorpand.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Product sku:
11910970067-461
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen