L.O.E.S

  • L.O.E.S 1
L.O.E.S is modemerk voor de vrouw met de work hard, play harder mentaliteit. L.O.E.S staat voor Lots of Easy Styles en is het jongere zusje van Studio Anneloes. De ontwerpers van L.O.E.S. zijn ervan overtuigd dat je comfortabel voelen een grote rol speelt in het zelfvertrouwen van de vrouw. Daarom ontwerpen zij een een eigentijdse collectie met easy styles. De collecties zijn gemaakt van natuurlijke materialen met respect voor de maker, verkoper en drager. Meer informatie

L.O.E.S

L.O.E.S is modemerk voor de vrouw met de work hard, play harder mentaliteit. L.O.E.S staat voor Lots of Easy Styles en is het jongere zusje van Studio Anneloes. De ontwerpers van L.O.E.S. zijn ervan overtuigd dat je comfortabel voelen een grote rol speelt in het zelfvertrouwen van de vrouw. Daarom ontwerpen zij een een eigentijdse collectie met easy styles. De collecties zijn gemaakt van natuurlijke materialen met respect voor de maker, verkoper en drager.

 
In juli 2016 ondertekende Studio Anneloes samen met nog 50 andere kledingmerken, brancheorganisaties en de Rijksoverheid als eerste het Convenant Duurzame Kleding & Textiel in Den Haag met als doel de kleding- en textielsector te gaan verduurzamen. Zij hopen hiermee dat het aanbod van kleding en textiel steeds eerlijker en duurzamer wordt. 

L.O.E.S online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig L.O.E.S kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete L.O.E.S collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment L.O.E.S kleding voor dames bestaande uit onder andere:

L.O.E.S Broeken
L.O.E.S Tops & Shirts

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug