Levi's ®

  • Levi's ® 1
De eerste Levi's ® werd gemaakt door Levi Strauss en Jacob Davis in 1873. In 1e instantie bedoeld als werkbroek, maar werd al snel opgepikt door de mode-industrie. Levi's ® maakt kleding voor iedereen die gaat voor casual met een stoere touch. Met een goede jeans als basis kun je eindeloos combineren met T-shirts, spijkerjacks of sweaters. Meer informatie

Levi's ®

De eerste Levi's ® werd gemaakt door Levi Strauss en Jacob Davis in 1873. In 1e instantie bedoeld als werkbroek, maar werd al snel opgepikt door de mode-industrie.  Levi's ® maakt kleding voor iedereen die gaat voor casual met een stoere touch. Met een goede jeans als basis kun je eindeloos combineren met Logo T-shirts, spijkerjacks of sweaters. 

 ‘Je draagt jeans. Je leeft in Levi’s®.’

Levi Strauss & Co is een van 's werelds grootste kledingbedrijven en wereldleider op het gebied van jeans. Of je nou gaat voor een skinny of straight fit, Levi's ® die heeft. De jeans vormen de basis van het stoere merk, maar ze hebben meer dan alleen spijkerbroeken. Denk bijvoorbeeld aan sweaters en shirts met het batwing logo, spijkerjacks en denim blouses. 

In onze collectie vind je de jeans uit de 300 Shaping serie. Deze broeken zijn ontworpen om je buik platter te maken, je rondingen te stroomlijnen, je billen te liften en je benen langer te laten lijken. Welke vrouw wil dat nou niet? De shaping Levi's ® jeans zijn voorzien van Sculptmateriaal®. Deze hoogwaardige stretch stof beweegt in elke richting met je mee, zodat je je comfortabel kunt bewegen in je nieuwe favoriete jeans uit de dames Sculpt collectie van Levi's ®. 


Levi's ® online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Levi's ® kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Levi's ® collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Levi's ® kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Levi's ® Broeken
Levi's ® Duurzame kleding
Levi's ® Jassen & Jacks
Levi's ® Rokken
Levi's ® Tops & Shirts
Levi's ® Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug