L.O.E.S

L.O.E.S
L.O.E.S is modemerk voor de vrouw met de work hard, play harder mentaliteit. L.O.E.S staat voor Lots of Easy Styles en is het jongere zusje van Studio Anneloes. De ontwerpers van L.O.E.S. zijn ervan overtuigd dat je comfortabel voelen een grote rol speelt in het zelfvertrouwen van de vrouw. 
Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

L.O.E.S

L.O.E.S is modemerk voor de vrouw met de work hard, play harder mentaliteit. L.O.E.S staat voor Lots of Easy Styles en is het jongere zusje van Studio Anneloes. De ontwerpers van L.O.E.S. zijn ervan overtuigd dat je comfortabel voelen een grote rol speelt in het zelfvertrouwen van de vrouw. Daarom ontwerpen zij een een eigentijdse collectie met easy styles. De collecties zijn gemaakt van natuurlijke materialen met respect voor de maker, verkoper en drager.

In juli 2016 ondertekende Studio Anneloes samen met nog 50 andere kledingmerken, brancheorganisaties en de Rijksoverheid als eerste het Convenant Duurzame Kleding & Textiel in Den Haag met als doel de kleding- en textielsector te gaan verduurzamen. Zij hopen hiermee dat het aanbod van kleding en textiel steeds eerlijker en duurzamer wordt. 
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen