Poloshirts

Poloshirts

Met een poloshirt kom je zowel sportief als modieus voor de dag. Ga voor een combinatie met een short en sneakers voor een zomerse look of kies voor een jeans met je favoriete gympen voor een sportieve casual look. Het shirt met kraag is er zowel in effen kleuren als in prints zoals bijvoorbeeld bloemen of strepen. Ook zien we poloshirts met een kraag in een contrasterende kleur. Het originele poloshirt heeft korte mouwen, maar tegenwoordig wordt de polo ook gemaakt met driekwart of lange mouwen. Meer informatie

Poloshirts

Het poloshirt is ontstaan in de jaren twintig van de vorige eeuw. De ontwerper is de Franse tenniskampioen René Lacoste. In die tijd speelde men tennis in een wit overhemd met lange mouwen, niet echt comfortabel voor een warme zomer. Lacoste ontwierp het shirt voor eigen gebruik. In samenwerking met André Gillier bracht Lacoste het poloshirt in 1933 op de markt, een groot succes. In de jaren zestig werd het poloshirt pas echt in de mode-wereld gedragen.

Dames poloshirts

Bent u op zoek naar een poloshirt dan bent u bij Ter Horst van Geel aan het juiste adres. Op onze webshop vindt u poloshirts van onder andere: Gina, Gerry Weber Casual, Just White en Rabe.