Riemen

Riemen

Met de riem kun je een fashion statement maken. Of je hem nu draagt in de taille of op je heupen, elke outfit krijgt een extra boost. Ga voor een damesceintuur met een opvallende gesp, kies voor een riem met een luipaarddessin of draag een ceintuur in een contrasterende kleur. Match de damesriem bij jouw favoriete outfit. Meer informatie

Riemen

De riem had in eerste instantie de praktische reden om een broek omhoog te houden. Inmiddels heb je geen afzakkende broek meer nodig om een hippe ceintuur te kunnen dragen. Riemen zijn namelijk het perfecte accessoire om je look te breken en af te stylen.

Accentueer je taille bijvoorbeeld eens met een brede riem over een soepelvallend jurkje. Door de ceintuur in de taille te dragen benadruk je je vrouwelijke vormen en het zorgt voor een afslankend effect. Ditzelfde effect kun je creëren door een smal riempje te dragen bij een kokerrok. Probeer ook eens een licht gekleurde damesceintuur op een donkere pantalon. Styl je outfit af met een blouse in je pantalon.

Riemen voor dames

Of je nou kiest voor een zakelijke outfit, een feestelijke outfit of een vrouwelijk outfit met een stoere touch. Voor iedere stijl is er bij Ter Horst van Geel een damesriem te vinden. Tover je outfit om tot iets bijzonders. Vergeet ook niet om je schoenen en tas af te stemmen op de ceintuur om helemaal fashionable voor de dag te komen.

Shop jouw ceintuur bij Ter Horst van Geel met merken zoals onder andere: Guess of Nikkie.