Shapewear & Panty's

Shapewear & Panty's

Vrouwen willen zich graag zelfverzekerd en sexy kunnen voelen. Corrigerend ondergoed kan er voor zorgen dat de vrouw net dat beetje extra zelfvertrouwen krijgt. De corrigerende ondermode accentueert je mooie vormen. Het kan ervoor zorgen dat je buik platter lijkt en je billen worden gelift. Wie wil dat nou niet? Meer informatie

Shapewear & Panty's

Corrigerende ondermode is al lang niet meer voor vrouwen met een maatje meer. Ook dames met een slank figuur kunnen hun oneffenheden verdoezelen. Dit zorgt ervoor dat je outfit net wat mooier uitkomt. Of je nou kiest voor een corrigerende onderjurk, een shaping legging of een sleek smoothing short. Met corrigerende ondergoed zie je er niet alleen beter uit, je zit ook lekkerder in je vel. Waardoor je met alle liefde en plezier dat nauwsluitende jurkje naar dat ene feestje draagt.

Vroeger was shapewear alleen te verkrijgen in huidskleur, maar tegenwoordig is het ook verkrijgbaar in elegant zwart. Al is de huidskleur onder licht gekleurde kleding toch wel praktischer.

Een (shaping) panty kan zorgen voor een stijlvolle upgrade. Draag hem onder een rok of jurk, zodra het najaar is aangebroken. In de herfst en winter is het te koud voor blote benen, ook hebben je benen in de winter waarschijnlijk niet meer die mooie zongebruinde kleur. Met een classy panty onder je kokerrok ziet je zakelijk outfit er dan in één keer een stuk chiquer uit. Wordt het nog iets kouder? Dan is de maillot de perfecte uitvinding. Deze heeft een dikte van 100 denier (of meer) en houdt je benen lekker warm. Een panty dient uiteindelijk als bescherming voor je benen tijdens het dragen van een jurk of rok.

Kies voor een panty in huidskleur of ga voor een zwarte tijdloze panty. Deze zijn momenteel favoriet in modeland. Draag eens een gaatjespanty onder een ripped jeans voor een fashion look. Ook zijn er varianten met een stippen dessin of een glitterpanty. Met een panty wordt het een feestje om je benen te showen.

Haal het beste in jezelf naar boven. Shop jouw shapewear en panty’s bij Ter Horst van Geel en gun je zelf een corrigerende top, een shaping legging, een corrigerende hipster, een shaping dress of een corrigerende panty. Deze ondermode legt de nadruk op je pluspunten en verhult je imperfecties, onmisbaar in de garderobe van iedere vrouw.