Terre Bleue

  • Terre Bleue 1
Terre Bleue is een Belgisch merk voor een casual chique look. Casual chic staat niet alleen voor modebewust en natuurlijke kledingstijl, maar ook voor optimistisch, vol zelfvertrouwen en met een open blik. Hun motto is: ‘Geniet van het leven’. Daarbij is het belangrijk om er goed uit te zien. Op zoek naar een outfit voor het werk, vakantie of een feestelijke gelegenheid? Met Terre Bleue kom je stijlvol voor de dag. Zij willen jou laten genieten van mode en inspireren om meer uit het leven te halen. Meer informatie

Terre Bleue

Terre Bleue is een Belgisch merk voor een casual chic look. Casual chic staat niet alleen voor modebewust en natuurlijke kledingstijl, maar ook voor optimistisch, vol zelfvertrouwen en met een open blik. Hun motto is: ‘Geniet van het leven’. Daarbij is het belangrijk om er goed uit te zien. Op zoek naar een outfit voor het werk, vakantie of een feestelijke gelegenheid? Met Terre Bleue kom je stijlvol voor de dag. Zij willen jou laten genieten van mode en inspireren om meer uit het leven te halen. Terre Bleue wil je de kans geven om opgemerkt te worden, zonder op te vallen. Je te laten stralen en schitteren en je goed te voelen.

De naam Terre Bleue betekent letterlijk: ‘Blauwe Aarde’. Water is de eerste bouwsteen van ontwikkeling, zowel via gezondheid, als via landbouw. De toegang tot water is dus cruciaal voor het duurzaam opbouwen van een gemeenschap. 

Eerlijkheid, respect vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn waarden waar Terre Bleue naar streeft. Zo wil Terre Bleue ook zijn verantwoordelijkheid in de maatschappij op zich nemen. Daarom schenken zij via Ondernemers voor Ondernemers een percentage van de winst aan twee organisatie die actief zijn in ontwikkelingslanden. Enerzijds aan het creëren van duurzame welvaart. Anderzijds aan project voor waterwinning, -zuivering en –irrigatie. Zo hoopt Terre Bleue een steentje te kunnen bijdragen aan een betere wereld. 


Terre Bleue online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Terre Bleue kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Terre Bleue collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Terre Bleue kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Terre Bleue Blouses
Terre Bleue Broeken
Terre Bleue Feestelijke kleding
Terre Bleue Jassen & Jacks
Terre Bleue Jurken
Terre Bleue Rokken
Terre Bleue Tops & Shirts
Terre Bleue Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug