Bakfans klaar? Insturen maar!

Wij dagen alle thuisbakkers van Ter Horst van Geel uit om jouw allerlekkerste, favoriete, meest bijzondere taartenrecept in te sturen. Meester patissier Robèrt van Beckhoven beoordeelt alle inzendingen en selecteert vijf winnende recepten.

Maak kans op een meet & greet met Robért

De inzender van het állerlekkerste recept wint een Meet & Greet en een high tea voor 2 personen in het restaurant van Van Beckhoven: Keuken Van Leer. De vier overige winnaars ontvangen een modecheque t.w.v. 50 euro! Daarnaast bakken en trakteren wij de winnende recepten op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november in al onze winkels, zodat iedereen ze kan komen proeven!

Dus wacht niet langer en stuur jouw recept voor 11 oktober 2019 in via onderstaand aanmeldformulier. Heb je een foto? Dan mag je deze ook meesturen, maar dit is niet verplicht en heeft ook geen invloed op de beoordeling! 

Robèrt en wij zijn benieuwd!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

>> Bekijk hier de persoonlijke oproep van Robèrt!

*Over smaak valt niet te twisten: toch beoordelen wij de taarten vooral op smaak. Het uitgebreid versieren van taarten met fondant en marsepein wordt voor deze wedstrijd afgeraden.

Meld je aan!

Mocht jouw taart geselecteerd zijn door Robèrt van Beckhoven dan nemen wij persoonlijk contact met je op
Let op: wanneer je een grote afbeelding upload kan het even duren voordat deze pagina opnieuw wordt geladen.
* Verplichte velden