Tommy Hilfiger

  • Tommy Hilfiger 1
Tommy Hilfiger is een van 's werelds bekendste lifestyle merken en wordt internationaal herkend door de klassieke Amerikaanse coole stijl met een preppy twist. Tommy Hilfiger wordt geïnspireerd door de iconische popcultuur en het Amerikaanse erfgoed. Meer informatie

Tommy Hilfiger

Tommy streeft naar het maken van volledig circulaire producten, waarbij alle materialen deel uitmaken van een duurzame cyclus. In 2013 heeft het bedrijf zich aangesloten bij het Better Cotton Initiative (BCI), dat investeert in het opleiden van boeren om betere landbouwmethoden toe te passen die de negatieve, ecologische, economische en sociale impact beperken. In 2018 werd ongeveer 65% van het katoen voor de Tommy Hilfiger collecties wereldwijd gekocht van duurzame bronnen en produceerden ze hun eerste reeks producten van 100% gerecycled katoen.

 


Tommy Hilfiger online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Tommy Hilfiger kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Tommy Hilfiger collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Tommy Hilfiger kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Tommy Hilfiger Accessoires
Tommy Hilfiger Blazers
Tommy Hilfiger Blouses
Tommy Hilfiger Broeken
Tommy Hilfiger Duurzame kleding
Tommy Hilfiger Jassen & Jacks
Tommy Hilfiger Rokken
Tommy Hilfiger Tops & Shirts
Tommy Hilfiger Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug