Verbouwing Ter Horst van Geel Oss

Het is tijd voor iets nieuws! Op maandag 9 januari zijn wij gestart met de verbouwing van onze modewinkel in Oss. Gelukkig blijven we wel gewoon open en zal stap voor stap de winkel worden verbouwd. De hoofdingang aan het Walplein is wel tijdelijk gesloten, maar bij de ingang aan de Kruisstraat staan onze mode-adviseuses met een glimlach klaar om je te ontvangen.

Een nóg mooiere winkel
Elk hoekje van de winkel zal worden aangepakt. Van nieuwe vloeren, kledingrekken en paskamers tot aan een hele nieuwe opzet voor de koffiecorner. “Als we het doen, dan doen we het goed” vertellen Jan en Peter ter Horst enthousiast. “We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het uitwerken van de ontwerpen, het uitzoeken van de (duurzame) materialen en het plannen van de verbouwing, zodat we gewoon open kunnen blijven. We kijken met veel plezier uit naar de vernieuwde Ter Horst van Geel winkel in Oss.”

Feestelijke opening
Natuurlijk kun je in januari en februari de vorderingen van de verbouwing volgen tijdens het shoppen bij Ter Horst van Geel. Maar als het midden februari écht helemaal klaar is, dan is het tijd voor een feestje! Tijdens de grand opening is iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel, onder het genot van een hapje en drankje, te komen bewonderen. 

 

Houd deze pagina in de gaten voor info en foto's van de verbouwing in Oss of volg ons op facebook en Instagram.


Update 2 februari - verbouwing Oss

We zijn inmiddels alweer een paar weken verder en er is al veel gebeurd in de winkel in Oss. De bouwvakkers zijn elke dag hard aan het werk om onze winkel nog mooier te maken dan dat hij al was. We delen graag een aantal foto's met jou zodat je de vorderingen kan zien. Je mag natuurlijk ook altijd live langskomen in onze winkel!