Angels

Angels

Angels the women’s jeans staat al meer dan 30 jaar bekend om de perfecte pasvorm. Ieder seizoen komen zij met hun favoriete modellen zoals de Cici, Malu Zip en Skinny jeans in nieuwe kleuren en wassingen, die zorgen voor een moderne uitstraling. De 5-pocket jeans is en blijft één van de meest populaire damesbroeken. 

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 43

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 43

Pagina
per pagina

Angels

Angels the women’s jeans staan al meer dan 30 jaar bekend om de perfecte pasvorm. Ieder seizoen komen zij met hun favoriete modellen zoals de Cici, Malu Zip en Skinny jeans in nieuwe kleuren en wassingen, die zorgen voor een moderne uitstraling.

In 1980 kreeg het echtpaar Fleckenstein het idee om jeans te ontwerpen en te produceren die worden gezien als een “geschenk uit de hemel”. Angels legt de focus op de beste pasvormen. De 5-pocket jeans is en blijft nog steeds één van de meest populaire damesbroeken. De spijkerbroeken zijn gemaakt van de beste materialen.  

Een van de nieuwste modellen van Angels is de “One Size Fits All Angels”. Deze jeans is verkrijgbaar in één maat maar geschikt voor elke vrouw van maat 36 tot en met 44. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale snit en het gebruikte materiaal bij de speciaal toegepaste weeftechniek.

Bij Ter Horst van Geel shop je de favoriete jeans van Angels. De meest verkochte modellen zoals de Cici, Malu Zip en de Skinny zijn standaard opgenomen in onze collectie. De broeken van Angels zijn goed te combineren met de rest van onze collectie zoals bijvoorbeeld een lang vest of een trui, maar ook in de lente/zomer kun je jeans prima matchen met een leuk shirt of blousetop. Maak je look compleet met een paar leuke sneakers of boots.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen