Cecil

Cecil

CECIL is een authentiek en eerlijk merk wat altijd meegaat met de laatste trends. In de collectie vind casual, sportieve looks.  Zo heeft CECIL comfortabele broeken, casual tops, sportieve shirts en trendy rokken. Allemaal kledingitems welke je elke dag kunt dragen. CECIL vind je bij Ter Horst van Geel alleen op onze webshop. 

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-18 van 286

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-18 van 286

Pagina
per pagina

Cecil

Nieuwsgierig naar wat CECIL jou kan bieden? CECIL is een authentiek en eerlijk merk wat altijd meegaat met de laatste trends. CECIL heeft in de collectie comfortabele broeken, casual tops, sportieve shirts en trendy rokken. Allemaal kledingitems welke je elke dag kunt dragen. 

CECIL, een authentiek, nieuwsgierig en eerlijk merk. Opgericht in 1989 hebben ze meer van 3800 verkooppunten weten te overtuigen van de visie van CECIL. CECIL bewijst met 12 collecties per jaar dat ze altijd in de lijn met de tijd zitten. 

Het merk kenmerkt zich door de diversiteit. Er is voor ieder wat wils. De vele casual, sportieve looks zijn modern en kunnen elke dag aan. Van opvallende shirts ot comfy broeken. Ook de truien & vesten ontbreken natuurlijk niet in de collectie van CECIL. Casual rokken met een sportieve look behoren ook tot de collectie.

CECIL vind je bij Ter Horst van Geel alleen op onze webshop. Neem daarom nu een kijkje bij de uitgebreide collectie van CECIL.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen