Fabienne Chapot

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is een modemerk met flair en valt op door de kleurrijke collectie. Met de fleurige kleding wil Fabienne Chapot een boost aan zelfvertrouwen geven aan alle vrouwen. Ze wil vrouwen inspireren door het beste uit zichzelf te halen en er ook zo uit te zien. Ontdek de mooiste prints en kleuren!

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 52

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 52

Pagina
per pagina

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is een modemerk met flair en valt op door de kleurrijke collectie. Met de fleurige kleding wil Fabienne Chapot een boost aan zelfvertrouwen geven aan alle vrouwen. Ze wil vrouwen inspireren door het beste uit zichzelf te halen en er ook zo uit te zien. 

Fabienne Chapot begon in 2006 haar gelijknamige merk onder de naam Fab, toen voornamelijk gericht op tassen, schoenen en andere accessoires. Ze viel op door haar kleurrijke collectie. In 2016 besloot Fabienne samen met Sophie van Bentum, Creative Director, een ready-to-wear collectie te lanceren. Dit werd gelabeld onder het merk Fabienne Chapot. Een vrouw die haar hart volgt, vertrouwt op haar intuïtie en groot durft te dromen. Ze bewondert vrouwen die hun geluk na durven jagen.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen