Florèz

Florèz

Florèz is een modemerk met broeken gemaakt van Candiani-denim. Deze denim stof komt uit één van de groenste textielbedrijven. De wassingen in de denimstof wordt gedaan door middel van laseren. Er wordt geen gebruik gemaakt van water, stenen of zand. Wat zorgt voor een milieuvriendelijker proces. 

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

14 producten

per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

14 producten

per pagina

Florèz

Florèz is opgericht in Amsterdam in 2016. De oprichters Floris en Angéla, droomden er over om hun eigen kledingmerk te starten. Ze werken samen met Floris'oom Cengiz die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de mode-industrie in Istanbul en Amsterdam. Hij heeft zijn eigen fabriek en produceert voor een aantal Europese topmerken. Zijn Turkse achtergrond was de inspiratie voor het tulpen-logo van Florèz. Het vertegenwoordigt het geschenk van tulpenbollen en zaden die een Turkse sultan ooit aan de Nederlandse koning gaf. De Nederlanders veranderden het kleine geschenk in een bloeiende tulpenindustrie.

De familieband is de sleutel binnen de ondernemersreis. Samenwerking tussen familieleden schept vertrouwen. Een liefdevolle familieband stimuleert creativiteit. Ook brengt het vrede en ontsteekt er passie. Deze gevoelens gaven de aanleiding voor Florèz.

Bij Florèz hechten ze veel waarde aan eerlijkheid en ethisch gedrag. Ze maken kleding waar ze trots op zijn. Als fairtradebedrijf bieden zij transparantie in al hun processen. Ze streven ernaar op een positief gevoel mee te geven met de kleding. De kwaliteit, het comfort en de stijl maken het een plezier om de kleding te dragen. De broeken passen perfect bij de levensstijl van de moderne vrouw.

Florèz werkt met de beste en meest innovatieve stoffen, zoals modal en tencel, deze geven een zacht gevoel aan het product. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen. Hun broeken worden gemaakt van Candiani-denim. Deze denim stof komt uit één van de groenste textielbedrijven. De wassingen in de denimstof wordt gedaan door middel van laseren. Er wordt geen gebruik gemaakt van water, stenen of zand. Wat zorgt voor een milieuvriendelijker proces. 

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen