NIKKIE

NIKKIE

NIKKIE is het label van Nikkie Plessen, welke ze in 2012 heeft opgericht. Het merk weerspiegelt haar persoonlijke stijl en draagt daarom ook haar naam. De kleding van NIKKIE biedt een mooie mix tussen trendy, zakelijk sexy, rock chic en boho-chic en is bestemd voor iedere (jong)volwassen vrouw.

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 83

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 83

Pagina
per pagina

NIKKIE

De collectie van NIKKIE omvat alles voor de (jong)volwassen vrouw. Of je nou op zoek bent naar trendy broeken, rock chic shirts, zakelijke sexy jurkjes of blazers. Bij NIKKIE vind je alles voor de trendy, zakelijk (sexy) collectie. Maar ook rock en boho-chic zijn aanwezig. Combineer bijvoorbeeld een selectie feestelijke kleding van NIKKIE om de show te stelen bij een feestje of tijdens het uitgaan. Of neem een opvallend shirt en combineer deze met een stoere maar opvallend bomberjack. En zorg dat je ook op je werk of bij het winkelen gezien gaat worden!

De NIKKIE collectie vind je op de webshop van Ter Horst van Geel of in onze winkel in Oss. Ook is Nikkie Plessen meerdere keren per jaar aanwezig in onze winkel voor de fans van jong tot oud. Houd hiervoor onze social media in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen