Aaiko

  • Aaiko 1
Aaiko is een Nederlands merk en de naam staat voor 'geliefd' in het Japans, terwijl het in het oud-Germaans staat voor 'stoer'. Deze contradictie wordt in ieder kledingstuk van Aaiko doorgevoerd, waardoor elk item het unieke karakter behoudt. De ontwerpen zijn vernieuwend en toegankelijk en geïnspireerd op de reizen die de ontwerpster over de wereld maakt. Meer informatie

Aaiko

Aaiko werd in 2005 opgericht door Nederlands modeontwerpster Pauline Brakenhoff. De combinatie van creativiteit en commercialiteit zorgde voor een groot succes. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal merk. Bijzondere technieken worden gecombineerd met mooie materialen.

De naam AAIKO staat in het Japans voor 'geliefd', terwijl het in het oud-Germaans staat voor 'stoer'. Deze contradictie past Aaiko in elk kledingstuk toe, zodat elk item in de collectie het unieke karakter behoudt.

Aaiko online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Aaiko kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Aaiko collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Aaiko kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Aaiko Blouses
Aaiko Broeken
Aaiko Feestelijke Kleding
Aaiko Jurken
Aaiko Rokken
Aaiko Tops & Shirts
Aaiko Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug