Jeans

Jeans

Jeans zijn er in allerlei soorten, maten en modellen. De skinny jeans is het meest gedragen kledingstuk wereldwijd. De skinny jeans benadrukt de sierlijke rondingen en benen. Of de jeans nu voorzien is van een coating, een dierenprint of versleten details, de keuze is aan jou. Vooral de laatste variant zien we vaak terug in onze collectie.

Lees meer
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 217

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-19 van 217

Pagina
per pagina

Jeans

Jeans zijn er in allerlei soorten, maten en modellen. De skinny jeans is het meest gedragen kledingstuk wereldwijd. De skinny jeans benadrukt de sierlijke rondingen en benen. Of de skinny jeans nu voorzien is van een coating, een dierenprint of versleten details, de keuze is aan jou. Vooral de laatste variant zien we regelmatig terug in onze collectie: een ripped jeans, een jeans die opengewerkt is op diverse plekken of waar expres slijtage plekken in zijn gemaakt. Dit zorgt voor een stoere look. Een ripped jeans met extra strass-steentjes of lapjes stof achter de ‘gaten’ in een stylish outfit geeft de outfit weer een super vrouwelijk effect. 

Denim jeans mogen we uiteraard ook niet vergeten, deze behoren tegenwoordig tot de basis in vele garderobes. Denim is spijkerstof gemaakt van gekeperd katoen, wat de stof sterk maakt, waardoor het kledingstuk langer mee gaat. Een denim jeans is er in diverse modellen. Van oudsher is denim blauw maar met de technieken van tegenwoordig kan hij gemaakt worden in allerlei kleurvariaties.

Verder is er de boyfriend jeans in onze collectie. De broek van je vriend, maar dan vrouwelijker. Het ziet er trendy en comfy uit, met omgeslagen pijpen en sneakers eronder voor een casual look, met een blouse en high heels wordt deze outfit weer super vrouwelijk. Deze loose comfort fit jeans is er in zowel lichte als donkere wassingen. Ook is er de flared jeans, een hot item uit de seventies, de bootcut jeans is terug van weg geweest, het wordt een echt mode musthave. De jeans zorgt met zijn wijde pijpen voor optisch langere benen. Flared jeans zijn er in verschillende wassingen van skinny op de bovenbeen tot een iets wijdere variant. Leuk te dragen met een hakje voor meer beenlengte of met plateauzolen om de 70s look helemaal compleet te maken. Kijk voor je nieuwste, fijnste broek op onze webshop met merken zoals: Levi's®, Zerres, Angels en Pieces.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen