Ter Horst van Geel verstuurt haar pakketten via PostNL.

We hebben de volgende regels opgesteld voor de verzendkosten. 

  • Gratis verzenden bij bestellingen boven de €75 in Nederland.
  • Bij bestellingen onder de €150 naar België of Duitsland betaal je €7,95 verzendkosten.
  • Bij bestellingen onder de €75 betaal je €5,95 verzendkosten
  • Bij het retourneren van uw bestelling brengen wij €5,95 in rekening indien je gebruikt maakt van de bijgevoegde retoursticker. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.
  • Let op: bij het retourneren van een bestelling uit Duitsland of België dient u de retourzending zelf te frankeren. Meer informatie hierover kun je vinden in ons retourbeleid.
          De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen.
 

Levertijd

We streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 4 werkdagen af te leveren. Sommige artikelen leveren wij vanuit de voorraad van onze winkels, het kan dus voorkomen dat het iets langer duurt. Wij houden je op de hoogte van je bestelling per mail. Overdag niet thuis? Je kunt je pakket ook laten bezorgen op een PakjeGemak locatie. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd eentje bij je in de buurt.

Afhalen in een van onze winkels

Ter Horst van Geel biedt je ook de mogelijkheid om je bestelling op te halen in één van onze winkels. Nadat je betaald hebt duurt het maximaal 6 werkdagen voordat het pakket in de winkel is. Je wordt gebeld als het pakketje in de winkel is.