Retourneren? Zo gaat dat in zijn werk.

Na de ontvangstdatum van je aangekochte artikelen heb je 14 dagen de tijd je artikelen te retourneren. Artikelen mogen gepast, maar niet gedragen worden. Prijskaartjes en labels mogen niet verwijderd zijn en moeten zich in originele staat aan het artikel bevinden.
 
Wil je jouw artikelen retour zenden? 

  1. Bij je online aankoop ontvang je ook een retourformulier
  2. Vul het retourformulier volledig in. Kruis de artikelen die je wilt retourneren aan op het formulier en vermeld de reden van retour erbij
  3. Verpak de retourzending zorgvuldig
  4. Knip het retourlabel uit en plak dit op je retourpakket
  5. Geef het retourpakket af bij de dichtsbijzijnde PostNL locatie
Na ontvangst en controle van de retourzending ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag, min de 5,95 euro retourkosten, terug. Mochten er eventueel bezorgkosten betaald zijn dan ontvang je deze bij volledige retourzending terug. Let op; de retourkosten á 5,95 zijn voor eigen rekening.
 
Retourneren in één van onze winkels?

Wanneer je je retourzending terugbrengt naar een van onze winkels dien je het retourformulier ingevuld mee te nemen en in te leveren. Na ontvangst in de winkel wordt je retour via de webshop retourservice afgehandeld.
 
Retourneren vanuit België of Duitsland?

Stuur je jouw bestelling terug vanuit België of Duitsland dan dien je de retourzending zelf te frankeren en op te sturen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Je kunt je retourzending vanuit België of Duitsland zenden naar het volgende adres:

Ter Horst van Geel
o.v.v. retournummer
Frankenweg 2
5349AP Oss