Vermaakservice: creëer je eigen spa

Lekker relax een dagje naar de spa, even jezelf in de watten leggen. Helaas zijn de sauna’s momenteel nog gesloten. Maar we hebben een (tijdelijke) oplossing voor jou. Creëer thuis je eigen spa at home. Even weg van alle dagelijkse stress en zorgen. Maak even tijd voor jezelf!

Time to relax
Rust & ontspanning zijn heel belangrijk en hebben een positief effect op onze gezondheid, gedachten en functioneren in z’n geheel. Zet je telefoon en laptop uit. Zorg dat je niet gestoord kan worden: Relax-modus aan. Zet een ontspannen muziekje op. Zet wat (geur)kaarsjes in de badkamer voor een gezellige sfeer en hang je badjas vast klaar aan de verwarming.

Ga uitgebreid douchen met een heerlijk geurende doucheschuim. Scrub je lichaam en masseer de scrubzout met ronddraaiende bewegingen op je huid. Spoel de scrub af. Let op: neem een aparte wat mildere scrub voor je gezicht. Spoel ook deze goed af. Smeer daarna je lichaam in met een voedende bodylotion en trek je warme badjas aan.

Tijd voor een gezichtsmaskertje. Deze maak je heel gemakkelijk zelf. We geven je hieronder 3 tips. Kies er eentje afhankelijk van je huidtype.

Just breathe
Tijdens het maskertje kun je even je ogen sluiten, probeer nergens aan te denken, een mini-meditatie. Ga in een comfortabele houding zitten. Houd je rug recht en let op je ademhaling. Adem diep in en tel bij de inademing tot vier. Houd vervolgens vier seconden je adem vast. Daarna adem je in acht tellen uit. Herhaal dit tot je hoofd rustig is. Concentreer je op de ademhaling en ontspan al je spieren in je lichaam.

Daarna ben je weer helemaal zen!

Vermaakservice: creëer je eigen spa Vermaakservice: creëer je eigen spa Vermaakservice: creëer je eigen spa