gestreepte jurk

11910970068-743
o804

Jurk van het merk K-design met lange mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een manchet met knoop. Op het voorpand zitten twee imitatie-klepzakken. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een verticaal gestreept dessin. Om de taille te accentueren is deze voorzien van een horizontaal gestreept dessin. Op zowel het voor- als het achterpand zijn lusjes aangebracht met sierknopen. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Jurk van het merk K-design met lange mouwen, een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een manchet met knoop. Op het voorpand zitten twee imitatie-klepzakken. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een verticaal gestreept dessin. Om de taille te accentueren is deze voorzien van een horizontaal gestreept dessin. Op zowel het voor- als het achterpand zijn lusjes aangebracht met sierknopen.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Product sku:
11910970068-743
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen