maxi-jurk met blaadjesprint

11910970064-741
o820

Maxi-jurk van het merk K-design met lange mouwen, een kraag en een V-hals. De mouwen kunnen worden opgerold en vastgezet met een lus en knoop. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een blaadjesprint. Op het voorpand zitten twee imitatiezakken ter hoogte van de buste. Deze zijn afgewerkt met strass-steentjes. De jurk wordt geleverd met een strik-ceintuur die te dragen is in de taille. Aan de onderzijde van de jurk zit aan beide zijden een split. De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort. Lees meer

Dit product is uitverkocht.

Product informatie

Meer informatie
BrandK-Design
Maxi-jurk van het merk K-design met lange mouwen, een kraag en een V-hals. De mouwen kunnen worden opgerold en vastgezet met een lus en knoop. De jurk is gemaakt van een gladde stof voorzien van een blaadjesprint. Op het voorpand zitten twee imitatiezakken ter hoogte van de buste. Deze zijn afgewerkt met strass-steentjes. De jurk wordt geleverd met een strik-ceintuur die te dragen is in de taille. Aan de onderzijde van de jurk zit aan beide zijden een split.

De stof heeft een Silver Plus® protection. Deze coating op basis van zilverionen zorgt ervoor dat er geen transpiratiegeuren kunnen vrijkomen. Dit heeft als voordeel dat je de jurk minder snel hoeft te wassen, minder belasting voor het milieu en minder slijtage. Een frisser gevoel en meer comfort.

Product sku:
11910970064-741
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen