Levi's ®

Levi's ®

De eerste Levi's ® werd gemaakt door Levi Strauss en Jacob Davis in 1873. In 1e instantie bedoeld als werkbroek, maar werd al snel opgepikt door de mode-industrie. Levi's ® maakt kleding voor iedereen die gaat voor casual met een stoere touch. Met een goede jeans als basis kun je eindeloos combineren! 

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Levi's ®

De eerste Levi's ® werd gemaakt door Levi Strauss en Jacob Davis in 1873. In 1e instantie bedoeld als werkbroek, maar werd al snel opgepikt door de mode-industrie.  Levi's ® maakt kleding voor iedereen die gaat voor casual met een stoere touch. Met een goede jeans als basis kun je eindeloos combineren met Logo T-shirts, spijkerjacks of sweaters. 

 ‘Je draagt jeans. Je leeft in Levi’s®.’

Levi Strauss & Co is een van 's werelds grootste kledingbedrijven en wereldleider op het gebied van jeans. Of je nou gaat voor een skinny of straight fit, Levi's ® die heeft. De jeans vormen de basis van het stoere merk, maar ze hebben meer dan alleen spijkerbroeken. Denk bijvoorbeeld aan sweaters en shirts met het batwing logo, spijkerjacks en denim blouses. 

In onze collectie vind je de jeans uit de 300 Shaping serie. Deze broeken zijn ontworpen om je buik platter te maken, je rondingen te stroomlijnen, je billen te liften en je benen langer te laten lijken. Welke vrouw wil dat nou niet? De shaping Levi's ® jeans zijn voorzien van Sculptmateriaal®. Deze hoogwaardige stretch stof beweegt in elke richting met je mee, zodat je je comfortabel kunt bewegen in je nieuwe favoriete jeans uit de dames Sculpt collectie van Levi's ®. 

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen